Som deltaker vil du få viktig innsikt i hvordan å tilnærmer deg intimitet, simulerte sexscener og nakenhet i teater, TV og film, og kurset gir deg trygghet og klare retningslinjer for å gå inn i arbeidet. Det vil ikke være nakenhet i workshopen som arrangeres 24. oktober på Dansens Hus. Søknadsfrist er 7. oktober.

Workshoppen er et samarbeid mellom nettverket "Et langt liv i scenekunsten - nettverk for erfaringsutveksling og kompetanse" og Balansekunst.
 
I en tid hvor teater, TV og film krever stadig mer nakenhet og seksuelt innhold søker de å se nærmere på hvordan produksjon, kreativt team og scenekunstnere sammen kan legge til rette for forutsigbarhet og trygghet i arbeidet som skal utføres. Dette er en heldags workshop for profesjonelle skuespillere, regissører og koreografer som er interessert i å utforske klare retningslinjer for arbeid med intimitet og scener med seksuelt innhold.

Om Ita O'Brien
«For the last five years Ita O'Brien has been developing best practice when working with intimacy, scenes with sexual content, and nudity in film, TV, and theatre - the 'Intimacy on Set' guidelines. Ita pioneered the role of Intimacy Coordinator, which is gaining adoption in leading production houses, including HBO, Netflix, and the BBC.»

Les mer her