Annemariet Gonzáles, cubansk danser og pedagog, gir en tre timers Salsa-workshop i Studio 64, på Majorstuen i Oslo, søndag 22. oktober kl 11 – 14. Frist: 18. oktober


Instruksjonen kommer ikke til å gå spesifikt på pararbeid, men din partner eller venn får sjansen til å lære den cubanske dansen.
Annemariet Gonzáleser født og oppvokst i Havana og er danseutdannet ved Escuela Nacional de Ballet. Musikken på Cuba er mangfoldig, hver musikkstil har sin historie – og elementer fra alle stilene finner man hos cubanske salsadansere. Gonzáles er opptatt av å formidle ”old school” cubansk salsa, fordi den er så kompleks og derfor så morsom å danse. Den har elementer av ulike cubanske rytmer, som danzon, son, chachacha, rumba, conga, mambo – og den fikk sin form både fordi instrumenter som piano, trompet og saxofon kom til og gjennom innflytelse fra den afro-cubanske jazzen.

I workshopen vil Annemariet gå gjennom de ulike stilene og rytmene og hvordan de blandes i en salsasekvens. Hun vil arbeide med koordinasjon, isolasjonsøvelser og musikkforståelse og danseglede.

Workshop’en koster kr 500. Inviter gjerne med en venn eller fler. Denne workshoppen er også åpen for menn.

Påmelding skjer til post@studio64.no eller på SMS til 932 11 492.
Beløpet betales til konto 1503 25 26605 innen onsdag 18. oktober, merket Salsaworkshop.
 
Hilsen Studio 64 – Trening for kvinner
Kirkevn 64 (Majorstuhuset), inngang på baksiden av bygningen, ned trappen til venstre når du kommer fra Kirkeveien.

salsaworkshop