Fjelldansen, regionalt kompetansesenter for dans, inviterer til workshop med Sua Rusten og Annette Brandanger. Workshopen vil gje deltakarane verktøy som byggjer styrke, balanse og mobilitet i kroppen.
Tid: 28. februar - 3. mars
SMIA, Middelskulevegen 41, 2910 Aurdal

Kurs med pedagog Kjersti Kramm Engebrigtsen som passer for alle som er glad i å bevege seg. Kurset holdes i Frysja salen i Sagene Samfunnshus i Oslo onsdager fra 16. januar og varer frem til jun.

Long’n Lean (R) stretching-yoga med Birgitta Strobel begynner igjen i januar 2019 på Volvat medisinske senter på Majorstuen, torsdager klokken 1730-1845 fra 17. januar.

Denne klassen er for alle som er interessert i kropp, sinn og bevegelse; dansere, yoga-utøvere, idrettsutøvere, utøvere, martial artister, filosofer, lærere og kunstnere av alle slag. Klassen undervises av Olive Bieringa, 9. - 10. mars.

Skuespiller- og danseralliansen ønsker å være en ressurs i scenekunstfeltet og tar gjerne imot forslag til samarbeid om workshops, masterklasser og kurs for skuespillere og dansere, på e-post: post@skuda.no