PRAXIS Oslo legger til rette for deling av kunstnerisk praksis gjennom ukentlige klasser, workshops, åpent studio, seminar og samtaler. Sjekk ut høstprogrammet deres.

Flokk Workshop er en samarbeidsplattform innen samtidsdans, der fokus er satt både på kompetansehevelse og som et forprosjekt innen danse- og scenekunst. Sulekha Ali Omar ønsker å invitere erfarne kunstnere til å utforske sin egen språklige og kroppslige utvikling og forståelse i samspill med kommunikasjon på West End Studios i Oslo 9. - 20 september.

Les mer

Kurset passer for alle som er glad i å bevege seg. Kjersti starter med en enkel oppvarming før hun introduserer en del danserisk materiale. Gjennom hele timen legger Kjersti vekt på pust, tyngde, balanse og gleden over å bevege seg til fin musikk. Hun avslutter undervisningen med utstrekning og avspenningsøvelser.

Fjelldansen, regional kompetansesenter for dans inviterer til workshop. Lali Ayguadé er en danser og koreograf som gir masterklasser verden rundt. Hun har danset og koreografert i Akram Khan Company (England), og bl.a. jobbet med La Veronal. Workshop 1.- 5. oktober.

Kurs med pedagog Kjersti Kramm Engebrigtsen som passer for alle som er glad i å bevege seg. Kurset holdes i Frysja salen i Sagene Samfunnshus i Oslo onsdager fra 16. januar og varer frem til jun.

Long’n Lean (R) stretching-yoga med Birgitta Strobel begynner igjen i januar 2019 på Volvat medisinske senter på Majorstuen, torsdager klokken 1730-1845 fra 17. januar.

Skuespiller- og danseralliansen ønsker å være en ressurs i scenekunstfeltet og tar gjerne imot forslag til samarbeid om workshops, masterklasser og kurs for skuespillere og dansere, på e-post: post@skuda.no