Salvo - Av/med: Skorgan / Herman Keim / Vereide
Foto: Skjalg Bøhmer Vold


Oslo Jazzdans Festival OJDF 2021: 20. juni

Multi-bill

Salvo

Foto: Skjalg Bøhmer Vold

I Salvo møter majestetisk arroganse et moderne tempo og uttrykk. Kontrastering er gjennomgående i musikk og bevegelsesmateriale; Salvo er elegant og konfronterende, uanstrengt og pikant, spontan og unison.


Medvirkende:
Herman Keim, Koreograf, Danser
Ella Skorgan, Koreograf, Danser
Silje Vereide, Koreograf, Danser

Gardners andre: sosial intelligensGardners andre: sosial intelligens er det andre verket i en serie som omhandler teorien om de mange intelligenser. Et portrett av unge jenters sosiale konspirasjoner, hierarkier og nådeløse utfrysinger. Den vanskelige trioen. Frykten for at to plutselig skal bli bedre enn tre, og at det er du som er den ene.

Oda Østenstad Fjell gikk ut med en bachelor i moderne- og samtidsdans ved Kunsthøgskolen i Oslo (KHiO) i 2017, Josephine Gracia Slaaen tok sin profesjonelle utdannelse ved Spin Off Forstudium I Dans i 2014 og gikk ut fra Balettakademien Stockholm i 2017. Agnes Klapp er også utdannet ved Spin Off (2016), og gikk ut med en bachelor i jazzdans fra KHiO med Vivian Pakkanen i 2019. Vivian Pakkanen har i tillegg utdannelse i utøvende dans fra Rambert School of Ballet and Contemporary Dance (MA).


Medvirkende:
Oda Østenstad Fjell, Koreograf
Agnes Klapp, Medskapende danser
Vivian Pakkanen, Medskapende danser
Josephine Gracia Slaaen, Medskapende danser
Dorothea Økland, Komponist
Mikael Rønne, Ytre øye

Flower boy

Foto: Joshua Jacob

Flower boy tar for seg erfaringer rundt kjønnsroller og kjønnsidealer som utforskes gjennom en praksis inspirert av butoh. Prosjektet ønsker å skape transformative opplevelser for både utøver og publikum, og samtidig gi rom for å reflektere over og utfordre kjønnsstereotypier gjennom poetiske bilder.


Medvirkende:
Carl Joseph Santos Aquilizan, Koreograf, Danser


På Oslo Jazzdansfestival 2021 den 20. juni vises Salvo av Ella Skorgan, Herman Keim og Silje Vereide, Gardners andre: Sosial Intelligens av Oda Østenstad Fjell og Flower boy av Carl Aquilizan.

DatoTidStedBilletter
20.06.20211200 Scenehuset, Bogstadvn. 49, Oslo  
20.06.20211800 Scenehuset, Bogstadvn. 49, Oslo  

Vis tidligere forestillinger