OJDF 2020 - 30. september kl 1930

Multi-bill

Rhythmic Eccoes

© Aarø / Halmrast

Med Rhythmic Eccoes presenterer Alexander Aarø og Kristine Halmrast et innblikk i en søken etter et fellesskap gjennom bevegelse og puls: «Vi finner den gode vibrasjonen sammen».


Medvirkende:
Alexander Sebastian Lund Aarø, Konsept, Koreograf, Danser
Kristine Halmrast, Konsept, Utøver
Vilde Viktoria Madsen, Danser
Sarjo Sankareh, Danser

This page was intentionally left blank

© Leirpoll / Bjørnson

This page was intentionally left blank er en duett av og med Trude Amalie Leirpoll og Gard Hjertaas Bjørnson. De ønsker med dette prosjektet å utforske kroppens kommunikative potensiale. Deres kunstfelt er dans og gjennom kroppens bevegelse er det dette som blir vektlagt, og ikke det verbale. Men det verbale og det fysiske vil kunne stå i relasjon til hverandre og noen ganger i ulike former for spenningsforhold. Ord kan sies men ikke gjøres, noe kan gjøres men ikke sies.

Her er et lite utdrag fra teksten til Beate Leirpoll, hvor kroppens kraft og kommunikative kapasitet gis større betydning enn ordene: «Fordi det å oppleve glede og felleskap ikke først realiseres med ord oss imellom, men i møtene mellom kropper. Ansikt som snur seg mot deg eller vender seg vekk. Noen som gir deg en dytt så du faller over ende. En annen som hjelper deg opp. Et fang hvor du kan hvile. En hånd som tar din, så dere kan gå sammen»


Medvirkende:
Gard Hjertaas Bjørnson, Koreograf, Danser
Trude Amalie Leirpoll, Koreograf, Danser


Oslo Jazzdans festival 2020 viser to forestillinger hver dag fra 28. september til 1. oktober. I hver forestilling vises to verk.

30. september kl 1930 vises Rhythmic Eccoes av Alexander Sebastian Lund Aarø og Kristine Halmrast og This page was intentionally left blank av Gard Hjertaas Bjørnson og Trude Amalie Leirpoll.


Verdt å merke seg: Fredag 2. oktober er det workshop med Jon Ole Olstad kl 10 og 12. Og panelsamtale kl 1800 med Thomas Prestø, Iselin Ruiz og Oda Fjell. oslojazzdansfestival.no/soknadsinfo-ojdf-2020

DatoTidStedBilletter
30.09.20201930 Scenehuset, Bogstadvn. 49, Oslo