Foto: Thomas Stavø Johnstone

Montage Dansekompani Trippelbill

Multi-bill

Oss i mellom

Foto: Jan Kühr for Dansekollektivet

Best Seat er et danseteaterkompani. En danser. En skuespiller. Søstre- og utgangspunktet for ”Oss i mellom”. To mennesker som kjenner hverandre svært godt, men samtidig kanskje ikke i det hele tatt. De har sin lille rare, tilsynelatende trygge, boble som resten av verden kanskje ikke helt forstår. Så hva skjer om man tar med seg denne bobla ut i verden? For helt ærlig – hva er det egentlig vi prøver å skjule? Vist tidligere gjennom DKS 2017, Byfestivalen Oslo 2016, residens og studiovisning DansiT 2016.


Medvirkende:
Emilie Birkenes Thun, Koreograf, Danser
Lisa Birkenes Thun, Koreograf, Danser

ThenSoloen er et dypdykk i fenomenet minner. Stykket tar for seg skillet mellom realitet og fantasi, og ser på hva vi mennesker velger å ta med oss videre i livet og hvordan vi ser på våre opplevelser i etterkant. Opplevelsen og minnet kan gi to veldig ulike historier, og det er i midten av disse perspektivene “THEN” utspiller seg. Tidligere vist ved Åpen Scene Teaterhuset Avant Garden 2017.


Medvirkende:
Marthe Aleksandra J. Aagesen, Koreograf, Danser

Art

Foto: John Andre Aasen

Foto: Marit Grøtte

Danseforestillingen ART er Heidi Grøttes første helaftens produksjon med premiere ved Teaterhuset Avant Garden i Trondheim.
Forestillingen tar oss med inn i en apokalyptisk fremtidsverden hvor menneskets utvikling har stagnert. Menneskeheten har gått tilbake til et ursamfunn. Teknologien tok overhånd. Fasaden ble for mye, og noe gikk galt. En ny art har blitt til. Menneskets trang til å bli sett ble deres undergang, og vårt konstante behov for å være pålogget var det som skrudde alt av. 

Samtidsjazzforestillingen ART tar oss med inn i et univers med mystikk, elektronikk og pulserende og eksplosive bevegelser.
Trailer: vimeo.com/145289869
Medvirkende:
Heidi Grøtte, Koreograf, Danser, Musikk, Scenografi, Kostymer, Produsent
Siren Hermansen, Medskapende danser
Rebecka Lange, Medskapende danser
Anniken Arnøy, Lys, Lyd


Billetter lørdag: verkstedhallen.hoopla.no/sales/montage
Billetter søndag: verkstedhallen.hoopla.no/sales/trippelbil


Inspirasjonen bak forestillingen er et ønske om å skape en visningsarena for dansekunstnere som velger å etablere seg i Trondheim. Grunnleggerne av dansekompaniet Montage er Heidi Grøtte, Rebecka Lange, Emilie Thun og Marthe Aagesen, som alle er fra- og har sitt virke i Trondheim.

Forestillingen består av tre frittstående stykker, koreografert av danserne.

Forestillingen er støttet av FFUK, Trondheim Kommune og DansiT


Vis tidligere forestillinger