dd19 logo m dato

 

 

Danseinformasjonen er stolte av å presentere dansekunstner og vognfører Martin Slaatto som ambassadør for Dansens Dager 2019! Martin Slaatto tar med seg dansen ut i byen, i marka og langs trikkeskinnene. Han er grunnleggeren av Transporteringsdans som både er dans og trening, med et kunstperspektiv. Dansens Dager-feiringen foregår over hele landet 26. - 29. april, og alle er invitert til å være med!

I 2019 feirer vi Dansens Dager fra 26. - 29. april. Nyheter publiseres her etterhvert. Årets prosjektleder er Anne Golberg Stavn som kan nås på post@dansensdager.no

 

 

Danseinformasjonen har, som tidligere år, søkt grunneier og politi i Oslo om tillatelse til å danse ute under Dansens Dager. Vi håper grupper og enkeltaktører vil være med å synliggjøre dagene med dans i bybildet. I år har vi fått tillatelse til å danse på Olaf Ryes Plass, Operataket og Eidsvolls plass utenfor Stortinget.

Danseinformasjonen tilbyr åtte profesjonelle dansekunstnere en gratis økt på Scenehuset i Oslo under Dansens Dager 2019, mot at de åpner dørene for publikum. Kunstnerne bestemmer selv om de vil ha åpne dører hele eller deler av økten.