Fotograf og billedkunstner Geir Molden har i en årrekke jobbet både kommersielt og kunstnerisk med ulike visuelle uttrykk og ønsker nå å jobbe mer med dans og teater. Han kan tilby både foto og video.

Alexandra Cameron-Martin er danser i Nasjonalballetten og har erfaring fra å undervise barn og voksne, både hobbydansere og profesjonelle. Hun har blant annet undervist ved Danceworks International Ballet Academy i London. Alexandra tilbyr ballettundervisning i Oslo og Drammen.

Fysioterapeut Ewa Sivertsen har fokus på den fysiske og den mentale helsen til profesjonelle dansere, dansestudenter og dansepedagoger. Tjenesten har base i Skien/Telemark, men behandler dansere i hele Norge og internasjonalt.

Jobbstrekken leier ut et nyoppusset og innredet kontorlokale i Fossveien 10a på Grünerløkka. Prisen er 8000 pr. mnd. inkludert internett, strøm og fellesareal med kjøkken og spiseplass på det guleste gulvet i landet. Lokalet er på ca. 25 kvm, og kan møbleres etter behov.

70 kvm moderne 2-roms med balkong og svalgang i Gamlebyen/Ekebergskrenten til utleie mars, april og mai. Enkelt møblert og mulighet for garasjeleie. ring eller sms 452 18 896 for å avtale en titt.

Fossekleiva kultursenter har lokale og ledige perioder for danser(e) som ønsker å arbeide/utprøve prosjekter. Fossekleiva kultursenter disponerer også en gjestebolig som kan brukes til overnatting  i forbindelse med arbeidet.

Liv-Hanne Haugen og Lawrence Malstaff tilbyr billig utleie av rom i Tromsø. Det er  gåavstand til byen og  stille og rolig. Pris: 500 pr natt.
Les mer

West End Studios er en danseskole som holder til i Margarinfabrikken på Bjølsen i Oslo. De har tre saler til utleie på dag- og helgebasis. Det er også noe ledig kapasitet på kveldstid.

Lokalene er ledige fra kl. 1700 hver dag, 7 dager i uken. Adresse: Møllergata 9, 0179 Oslo.

Trude Lirhus er nyutdannet klipper fra Den Norske Filmskolen i Lillehammer. Hun er tidligere utdannet danser fra Skolen For Samtidsdans og Den Norske Balletthøyskolen.

Video og foto dokumentasjon av forestillinger, seminar m.m. og kameraføring ved produksjon av film, musikkvideo, dans for kamera og reklame. De stiller med film- og foto utstyr på høyt profesjonelt nivå.