Danse- og teatersentrum ønsker å styrke sitt informasjons-, arkiv- og administrative arbeid. De lyser derfor ut en stilling som informasjons- og arkivmedarbeider i et 100% engasjement. Stillingen er et 9 måneders engasjement. Søknadsfrist er 12. februar.

Danse- og teatersentrum søker en samlende, ambisiøs og engasjerende leder. De ser etter deg som har ledererfaring fra kulturfeltet og som har klare tanker om hvordan du vil bidra for å nå deres mål. Søknadsfrist er 25. mars.

CODA søker en dyktig og engasjert digital- og kommunikasjonskoordinator (engasjement) som skal bidra til å utvikle og synliggjøre CODA festivalen og deres arrangementer. Engasjementet er i 50% og ønskes tilsettes innen 15.februar. Engasjementsperioden er 15.februar- 15.april, med mulighet for forlengelse fram til festival oktober 2021. Søknadsfrist 30. januar.

Festspillene i Nord-Norge søker nå en scenekunstprodusent i en 4-årig prosjektstilling, knyttet til festspilldirektørens åremålsperiode. Produsenten assisterer festspilldirektøren i programmeringsspørsmål og fungerer som det operative bindeleddet mellom kunstnere, administrasjon og teknisk avdeling. Søknadsfrist er 29. januar.

Ålesund Dansestudio søker etter dansepedagoger til teamet sitt. De trenger pedagoger innen hiphop, jazz, barnedans og klassisk ballett. Har du en eller flere av disse stilene, ta kontakt.

Jobbmarked for dansekunstnere og relaterte stillinger på Facebook. Her kan du legge ut betalte stillinger, oppdrag, prøvedanser for jobber og vikarbehov, samt søke etter øvingslokaler eller kontorplass. Se Facebook-siden her.

 

Er du produsent og ønsker å bli registrert i Nydans Oslo sin produsentdatabase, så kan du fylle ut skjema her. Leter du etter en produsent, ta kontakt med Justina Brazaite (justina@nydansoslo.no), så får du en liste over produsentene i databasen.

Vi har laget en egen side for informasjon om auditions i menyen til venstre under
Nyheter / Frister / Jobber. Vi setter pris på å få informasjon om auditions vi ikke fanger opp selv.