© Astrid Groseth

Astrid Groseth Vinilarunden

Vinilarunden er en performance-vandring ledet av dansekunstner og koreograf Astrid Groseth, hvor publikum inviteres med som deltakere. Det hele utspiller seg ved morgengry - i det natt blir til dag.
 
Tittelen Vinilarunden kommer av Vinilia og runden. Vinila er et muntlig, lokalt stedsnavn på et område ovenfor Mengshol i Ringsaker kommune. Runden er den løypa vi beveger oss i, totalt seks kilometer.
 
Publikum får på forhånd et oppmøtested og beskjed om hvordan kle seg. Ved oppstart får de nye instrukser. Vi kommer til å bevege oss i et sakte ganglag, og tilpasse oss alles behov. Det er mulig å delta som rullestolbruker. Vandringen er i stillhet, og uten lysstøtte. Totalt to dansekunstnere, en kunstner/designer, en produsent, et filmteam, og en fotograf er involvert i verket, i tillegg til de deltakende publikummerne.    
 
Vinilarunden foregår i julestria, midt i pandemien - i denne historiske tida som preger samtida vår så sterkt. Grunnet covid-19, er det et begrenset antall plasser til hver forestilling, kun 13 stykker per gang. Gjeldende smittevernregler følges. I vandringen vil det være tre meter mellom alle.
 
Vi kommer til å gå veien alene sammen.
 
Billetter bestilles via astrid.groseth@gmail.com. Her vil du også få utfyllende informasjon om oppmøtested og om deltakelse i verket. Inngang 200,- Varigheten vil være omtrent 1 1/2 time.Medvirkende:
Astrid Groseth, Konsept, Utøver


Vis tidligere forestillinger